sâmbătă, 16 februarie 2008

Idei si proiecte


Poate pentru unii as parea nebun, inconstient sau naiv, dar am de gand ca anul asta sa pun in aplicare niste mici actiuni legate de civism, bun simt, cultura sau educatia fiecaruia. Acestea vor fi menite sa atraga atentia si sa-i constientizeze pe cei din jur in legatura cu unele chestii care eu consider ca nu merg cum trebuie. Daca macar o persoana va tine cont de asta, ma voi putea considera multumit.
De notat ca nu am legatura cu nici o organizatie, ONG (desi as dori sa infiintez unul), partid sau orice alta grupare. E doar o initiativa individuala, izvorata din viata de zi cu zi.
In plan am idei referitoare la: folosirea din snobism masinilor de teren in orasele de campie, aruncatul gunoaielor si "flegmatul" pe strada, folosirea "abuziva" a scarilor rulante si a lifturilor, reciclarea hartiei, a plasticului etc, economisirea energiei, "poluarea" verbala si nesimitirea generala. Acestea sunt doar cateva, iar daca aveti, puteti veni cu altele sau cu sloganuri amuzante/interesante.
Numai respect.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sună frumos! Mă bag în limita timpului disponibil, atât cât e...cât despre ONG, poate vorbim ceva concret dacă accepţi cofondatori :)

Dan Spătaru spunea...

accept, cum sa nu.
deocamdata o sa fie doar cateva chestii minore. sper sa nu-mi iau bataie pe undeva :_