duminică, 1 martie 2009

Om bun

Scurta prezentare care urmeaza se leaga de locul in care am fosta aseara. La Sala Palatului a avut loc editia 2009 a galei folk OM BUN.
Photobucket
Pentru cei care nu stiu, 4000 de oameni au venit ca sa aprecieze niste oameni de valoare care fac arta cu adevarat.
Ca sa trec la subiect, deschiderea recitalurilor a avut-o formatia ramniceana FORTELE DE MUNCA. Sincer sa fiu, nu auzisem de ei pana atunci, desi doua dintre nume imi sunau cunoscut, solistul Mihai Rapeanu fiind chiar coleg de liceu cu autorul acestui blog. Alaturi de acesta au "prestat" Sorin Calin si Dan Manciulea.
Photobucket
PS: poza de mai sus nu este actuala, dar alta n-am gasit.
Cu aceasta ocazie, cei trei au anuntat lansarea primului album "Intoarcerea la Eden". Numele FORTELE DE MUNCA este insotit de un slogan asortat: "Angajeaza-te!". Este o definitie a starii de fapt din trupa: toti cei trei membri (Dan Manciulea, Mihai Rapeanu si Sorin Calin) vin din zone care nu au legatura cu muzica, dar isi propun sa dea ce e mai bun din ei in acest domeniu, sa fie profesionisti.
Maiorul Dan Manciulea este comandantul pompierilor din Râmnicu Sărat. Cu o experienta muzicala de peste 20 de ani, interpretul si compozitorul pompier a scris peste o suta de melodii in cariera, iar talentul i-a fost confirmat în urma succesului piesei "Un minut", care a făcut furori în 2002.
Mai jos aveti piesele: PECO, Fara tine si Vino pe la mineNumai respect
Multumiri surselor: www.ziare.ro, Realitatea, Radio 3net

Niciun comentariu: