luni, 4 mai 2009

Campion mondial?!

Stimati cititori, intrerupem programul pentru o stire importanta. Desi trebuia sa apara impresiile despre calatoria la habsburgi, un articol aparut pe toate saiturile mi-a atras atentia aseara in mod special.
Articolul zice asa:
"Şahistul român Ştefan Pârlog a obţinut medalia de aur la Campionatul Mondial pentru amatori care se desfgăşoară în Grecia, la Salonic, a anunţat duminică, printr-un comunicat, clubul la care este legitimat, Politehnica Iaşi. Ştefan Pârlog a câştigat competiţia după ce a obţinut 8 puncte din 9 partide. Pârlog (26 de ani) este legitimat la clubul CS Cotnari - Politehnica Iaşi, club care i-a mai avut în competiţie pe copiii Emanuel Olinici (9 ani), Daria Ioana Vişănescu (13 ani) şi Florin Condurat (13 ani). Ei au fost însoţiţi de antrenorul Vladimir Danilov. "
In proportie de 100% tipul e fiul preotulul de la mine din sat (Oreavul). Coincidentele sunt urmatoarele, in afara numelui: are 26 de ani (stiu sigur, pentru ca a fost in clasa cu fratele meu care are varsta asta), e legitimat la Poli Iasi (tipul de care vorbesc a facut facultatea acolo si sunt sanse mari sa fi ramas in capitala Moldovei), iar ultima e ca de mic il stiu pasionat de sah, participand la o multime de concursuri.
Acum sunt sigur de ceea ce am spus, Stefan venind acasa cu cupa castigata.
Singura fotografie gasita pe net este cea de mai sus, dar eu nu l-am mai vazut de cativa ani buni.
Numai respect, Stefanita.

Un comentariu:

Unknown spunea...

dap...e el!!
din oreavu, ramnicu sarat!
bravo stefanita!