vineri, 10 decembrie 2010

Eterna poveste

Dupa un inceput de turneu care le pozitionase in fruntea favoritilor si in cosmarurile danezelor, fetele lui Radu Voina urmau sa intalneasca echipa gazda in meciul vedeta al zilei. Casele de pariuri ziceau ca ale noastre sunt mai bune, publicul danez ca ale lor, eu nu prea stiam ce sa cred. Sa ma entuziasmez dupa meciul cu Spania sau sa-mi fie frica de vesnica problema a echipelor romanesti: culcatul pe-o ureche.


Asadar, dupa cum transmite corespondentul nostru din fata televizorilui, Varzaru&co. au inceput bine partida, iar cu ajutorul apararii organizate si a catorva suturi bune expediate de Neagu sau Meirosu, am reusit sa fim in majoritatea tipului primului mitan pe creasta valului.
A doua repriza a adus insa cosmarul despre care aminteam. Pe masura ce trecea timpul, danezele au preluat controlul, ajutate fiind si de publicul poate prea vulcanic (pun pariu ca si la noi ar fi fost macar la fel). Pe langa asta ar mai fi de enumerat si alte cateva cauze ale caderii:

- decizia lui Voina de a o introduce pe Gatzel pe un post nepotrivit (extrema stanga) pe care n-a reusit nimic;

- ratarile de la 7 m;
- lipsa de omogenitate intre grupul de la Oltchim si restul jucatoarelor;
- ziua slaba prinsa de Varzaru si Elisei-Ardean.


Tot greul a fost dus de Neagu care a reusit sa ne tina in joc in multe momente si nu exagerez daca spun despre ea ca in momentul de fata este in primele 3 jucatoare ale lumii.
Astept acum meciul cu Serbia de sambata pentru a vedea cu cate puncte mergem in grupa principala. La rau nu vreau sa ma gandesc.

Niciun comentariu: