marți, 14 decembrie 2010

Ziarele contamineaza?

Fara sa am intentia de a face asa ceva, desi ma gandisem adesea, zilele trecute am fost observatorul uiui fenomen ciudat, dupa parerea mea.
Multi stiu, probabil, ca in locurile publice se gasesc puncte de distributie a ziarelor gratuite. Intr-o zi, dupa ce am citit un asemenea ziar, l-am strans si l-am lasat intr-o cutie precum cea de mai sus. Ziarul nu era murdar sau mototolit, fiind doar impaturit putin diferit fata de celelalte.
Fiind nevoit sa astept inca ceva timp in zona, am fost martorul "reaactiilor " fata de ziar ale tuturor celor care au trcut pe acolo. Astfel, absolut nimeni nu a luat ziarul deja citit de altcineva, desi acesta era clar mai accesibil si preferau sa se chinuie pentru a scoate unul aflat mai jos uin teanc. Fara exceptie, toti au facut la fel, indiferent daca erau imbracati bine sau nu, elevi, studenti, muncitori, tineri sau batrani.
De ce oare? S-o fi anuntat raspandirea vreunui virus periculos prin intermediul tusului de ziar?
Numai respect

3 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Dan Spătaru spunea...

Salut.
Merci de urari.
In principiu, v-as putea ajuta, dar nu stiu exact cu ce. Concret?
In legatura cu articolul meu care a fost mentionat, unde pot sa-l vad?
Merci

Simona spunea...

asta cu radiowhisper posteaza pe toate blogurile acelasi mesaj...