duminică, 19 decembrie 2010

Final(ă) de drum

Unii ar spune ca ne-a depasit conditia, altii ca am fi putut mai mult, dar una peste alta nationala antrenata de Radu Voina a facut un turneu reusit, incheind pe locul 3 dupa o finala cu Danemarca.
Jucand pentru a doua oara impotriva danezelor, ajutate (mai mult sau mai putin fair-play) din nou de publicul din  sala de la Herning, Romania a castigat medaliile de bronz, avand-o din nou pe Talida Tolnai in zi de exceptie. Pentru a treia oara aceasta a avut un procentaj de peste 40%, de aceasta data fiind ajutata si de restul echipei pentru a obtine victoria, spre deosebire de meciul cu Suedia.

Pe langa performanta echipei, este de notat si faptul ca "vedeta" (stiu, nu prea se potriveste cu handbalul) echipei, Cristina Neagu a fost golgetera turneului cu 53 de goluri si pe locul 1 la pase decisive (36 de pase de gol), fiind nominalizata in echipa de vis a campionatului ca cel mai bun inter stanga.
De aseemenea o putem vota pe Cristina pentru titlul de "Cea mai buna handbalista a anului 2010" aici: http://ihf.info/TheGame/Voting/tabid/105/Default.aspx.

Niciun comentariu: